Kiitos yhteydenotosta

Olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian!

Asiakastyytyväisyys

Mottomme “täystyrmäys muuttostressille” ei ole sanahelinää vaan lupaus jonka lunastamme päivittäin. Asiakastyytyväisyys on ykkösprioriteettimme ja tulokset puhuvat puolestaan. Sata prosenttia asiakkaistamme suosittelee meitä, asiakaspalautteemme keskiarvo on 4,9/5

"Suosittelen Speed muuttoa! Tänään äitini muutto itä-Helsingin Mellunmäestä Vantaan Myyrmäkeen sujui nopeasti ja hienosti! Samalla vievät uuteen asuntoon mahtumattomat kalusteet kierrätykseen ja loput jäteasemalle. Hinta-laatusuhteeksi tuli tämän kokemuksen perusteella 10/10!"

Helsinki 28.4.2020
Pyydä tarjous
"Loistavaa palvelua, kuten suosituksetkin puhuivat jo puolestaan. Aikataulut ja yhteydenpito hoituivat, kuten kuulukin olla. Voin lämpimästi suositella tätä kaikille. Reippaat ja huumorintajuiset miehet."

Espoo 6.4.2020
Pyydä tarjous
"Todella ammattitaitoinen ja ripeä muuttofirma! Kaikki huonekalut oli suojattu erittäin hyvin ja muutto oli tehty nopeammin kuin uskalsi toivoa. Suuri kiitos. Ja suuret suositukset"

Helsinki 15.2.2020
Pyydä tarjous
"Edullinen hintataso sekä ripeä muutto!"

Helsinki 31.3.2020
Pyydä tarjous
"Sujuvin ja nopein muutto mitä olen koskaan kokenut. Muuttomiehet olivat selkeästi ammattilaisia, hyväntuulisia ja ripeitä, eikä rivitalosta omakotitaloon muutettu kuin 2,5 tuntia kierreportaista huolimatta! Aivan upeaa!"

Helsinki - Vantaa 23.9.2020
Pyydä tarjous
"Muuttofirma oli täsmällisesti paikalla, toimivat erittäin ripeästi ja kuitenkin huolellisesti. Kohteessa veivät huonekalut niille osoitetuille paikoille. Erittäin vahva suositus!"

Lahti 22.9.2020
Pyydä tarjous
"Ripeä ja ammattimainen ote. Muutto sujui erättäin hyvin."

Sannainen - Valko 21.9.2020
Pyydä tarjous
"Todella tehokasta, osaavaa ja kivaa palvelua. Peukutan! Olli ja Roope ihan ykköstykki."

Helsinki 24.9.2020
Pyydä tarjous
"Nimensä veroisesti todella nopea muutto ja hyvä palvelu. Suosittelen lämpimästi!"

Porvoo 15.9.2020
Pyydä tarjous
Previous
Next
Tämä verkkosivusto käyttää evästeitä varmistaakseen, että saat parhaan käyttökokemuksen verkkosivustollamme. Jatkamalla hyväksyt tämän.